21 Νοε 2012

Τις «πύλες» της ανοίγει η βιολογική αγορά στην Καρδίτσα.


Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου ξεκινάει τη λειτουργία της η πρώτη βιολογική αγορά στην Καρδίτσα.


Από την ερχόμενη Πέμπτη λοιπόν και κάθε Πέμπτη η βιολογική αγορά θα λαμβάνει χώρα στο χώρο όπου λειτουργεί και η συμβατική. Οι ώρες λειτουργίας της θα είναι από τις  8.00 πμ μέχρι τις 14.00 μμ,.


Στην επίσημη πρώτη βέβαια που πραγματοποιείται στις 22 Νοεμβρίου  θα λάβουν χώρα και τα εγκαίνια της αγοράς  στις 10.00 πμ. παρουσία του Δημάρχου Καρδίτσας. Έτσι πλέον θα λειτουργεί βιολογική αγορά και στην πόλη της Καρδίτσας έπειτα από τις δύο βιολογικές αγορές που λειτουργούν στην Λάρισα και από μία σε Βόλο και Τρίκαλα. Αυτό είναι ένα κίνητρο και μια διέξοδο για τους βιοκαλλιεργητές της ευρύτερης περιοχής του νομού Καρδίτσας να συνεχίσουν την βιολογική καλλιέργεια ενώ οι καταναλωτές να προμηθεύονται βιολογικά προϊόντα από την περιοχή τους και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Ο Σύνδεσμος βιοκαλλιεργητών Θεσσαλίας που διοργανώνει την βιολογική αγορά  σε ανακοίνωσή του ευχαρίστησε το Δήμαρχο Καρδίτσας γιατί έκανε πράξη την υπόσχεσή του στην οικολογική γιορτή Καρδίτσας για δημιουργία βιολογικής αγοράς στην πόλη έπειτα από αίτημα του Συνδέσμου βιοκαλλιεργητών Θεσσαλίας., όπως επίσης και τον Αντιδήμαρχο που συντόνισε τις προσπάθειες για την δημιουργία της βιολογικής αγοράς σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα 115.

Περισσότερες πληροφορίες ,Τσιαγγάλης Φώτης, τηλέφωνο: 6946070269

Πηγή: www.Karditsanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου