Έχετε
αναρωτηθεί πολλές φορές για το εάν ένα τρόφιμο πρέπει να το καταψύξετε ή όχι;
Μπορεί
η κατάψυξη να είναι ιδανική, για να διατηρήσουμε σε άριστη κατάσταση το κρέας
και τα ψαρικά μας, αλλά μήπως μπορούμε να την εμπιστευτούμε εξίσου το ίδιο και
για πολλά άλλα φαγητά; Και κατά πόσο μπορεί να μας βοηθήσει να εξοικονομήσουμε
χρήματα, ειδικά στις μέρες μας; Αν εφαρμόσετε κατά γράμμα αυτά που θα διαβάσετε
παρακάτω, μπορείτε να διατηρήσετε μεγάλες ποσότητες φρούτων και λαχανικών για
πολύ καιρό στην κατάψυξη, χωρίς να αλλοιωθούν καθόλου τα θρεπτικά τους
συστατικά.