13 Νοε 2012

Μπορώ να επιταχύνω τον μεταβολισμό μου;


Η απώλεια βάρους και περιττών κιλών είναι η χρυσή τομή, που ψάχνουν όλοι οι επιστήμονες σε παγκόσμιο επίπεδο για να καταφέρουν οι άνθρωποι να έχουν την απαραίτητη φόρμα και υγεία.

Σε αυτό το άρθρο και ορμώμενοι από προηγούμενες αναφορές στο λεμόνι και στο μηλόξυδο διαβάστε πως μπορούν αυτά τα δυο συστατικά μπορούν να σας αυξήσουν το ρυθμό του μεταβολισμού με άμεση συνέπεια την καύση
του περιττού λίπους.
Δεν θα χρειαστεί πάνω από 5 λεπτά την μέρα για να ετοιμάσετε τα παρακάτω:

Πρίν το βραδινό ύπνο μπορείτε να πιείτε μισό ποτήρι νερό και βάλτε μέσα 4 κουτ. του γλυκού μηλόξυδο και 3 κουτ. του γλυκού χυμό λεμονιού. Οι αντιοξειδωτικές ουσίες, που έχουν και οι δυο χυμοί θα βοηθήσουν για να γίνει φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού και  μάλιστα να μπορέσετε να δώσετε ώθηση στο μεταβολισμό σας.

Το επόμενο βήμα για να αυξήσετε τον μεταβολισμό σας είναι όταν ξυπνήσετε το πρωί, μπείτε στη διαδικασία για 10 λεπτά γυμναστικής. Οι ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε είναι πολλές και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα νιώσετε τους καρδιακούς παλμούς να ανεβαίνουν. Μετά μπορείτε να πιείτε ένα ποτήρι νερό με το χυμό από ένα φρεσκοστυμμένο πορτοκάλι και με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε να ανεβάσετε το μεταβολικό ρυθμό.

Οι 2 προηγούμενες συμβουλές, αν συνδυαστούν και με διατροφή, που σας ταιριάζει, τότε έχετε πετύχει τον απόλυτο συνδυασμό για να παραμένετε σε υγιή φόρμα.

Τις παραπάνω συμβουλές μας τις δίνουν αθλητές, που με φυσικό τρόπο προσπαθούν να διατηρούν την μέγιστη φυσική κατάσταση. Εμείς τα προσαρμόσαμε για εσάς και σας τα παρουσιάζουμε.

Πηγή:beu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου