30 Οκτ 2012

Στην Ιταλία τα ντολμαδάκια του Οίκου Καζάκη.


Με ένα καινοτόμο προϊόν, μαζί με την υπόλοιπη γκάμα των προϊόντων του, παρουσιάστηκε στο φετινό Salone del Gusto, που διοργανώθηκε στο Τορίνο της γειτονικής Ιταλίας, ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη.


Πρόκειται για τα «Ντολμαδάκια της Μαριάννας σε γυάλινο βάζο», όπως εξηγείται σε σχετική ανακοίνωση της
οικοτεχνίας από τη Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής, που ουσιαστικά καθιστά το προϊόν «μακράς διαρκείας».

«Χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα στοιχεία, ενσωματώνουν όλη τη γεύση των γνωστών για την τρυφεράδα τους βιολογικών Αμπελόφυλλων Μαριάννας, αλλά και τη διακριτή παρουσία των φρέσκων μυρωδικών της ελληνικής φύσης, όπως άνηθο, μαϊντανό, φρέσκο και ξερό κρεμμύδι και, φυσικά, δυόσμο», αναφέρεται χαρακτηριστικά από την εταιρεία.

Την έκθεση, που πραγματοποιείται το διάστημα 25 έως 29 Οκτωβρίου, οργανώνει το διεθνές κίνημα Slow Food, του οποίου ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη είναι μέλος. Τη φετινή διοργάνωση υπολογίζεται πως την τίμησαν με την παρουσία τους περίπου 150.000 επισκέπτες. Σε επίπεδο εκθετών δε, συμμετέχουν περίπου 2500 εκθέτες και αντιπρόσωποι των Slow Food convivia από 140 χώρες. Στην εκδήλωση η Ελλάδα μετείχε για πρώτη φορά με εθνικό περίπτερο και την οργάνωσή της παρουσίας ανέλαβε ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Πηγή:www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου