5 Φεβ 2014

Επιδόματα - μαϊμού από τον ΟΓΑ.

Συνολικά 163.000 επιδόματα μαϊμού εντοπίστηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχου του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων. Μιλώντας  στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο διοικητής του Οργανισμού Ξενοφών Βεργίνης διευκρίνισε ότι η ζημία στον ΟΓΑ δεν ήταν μεγάλη καθώς όπως είπε «δεν έχουν χαθεί πολλά λεφτά, αφού δίνοντας την πρώτη δόση διαπιστώσαμε τι είχε συμβεί και έτσι δεν δώσαμε την δεύτερη».

Υπενθύμισε δε πως για τις αιτήσεις καταβολής επιδομάτων για
το έτος 2013, έχει δοθεί παράταση έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή ανακοίνωση σχετικά με την παράταση αναφέρονταν τα εξής:

«Παρατείνεται με απόφαση της Διοίκησης του ΟΓΑ έως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 η προθεσμία για την υποβολή αρχικών αιτήσεων Α21, που αφορά στη χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων του 2013, και η οποία έληγε στις 31 Ιανουαρίου 2014. Σύμφωνα με το Διοικητή του ΟΓΑ Ξενοφώντα Βεργίνη, όσοι κριθούν δικαιούχοι, θα λάβουν αναδρομικά όλες τις δόσεις του επιδόματος από την ημερομηνία θεμελίωσης του δικαιώματος ενώ δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση για υποβολή αιτήσεων. Η Διοίκηση του Οργανισμού υπενθυμίζει επίσης ότι:

- Το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων Α21 θα παραμείνει ανοικτό και για ενδεχόμενες διορθώσεις-συμπληρώσεις, εφόσον αυτές δεν έχουν υποβληθεί σε προγενέστερο χρόνο.

- Όσοι έχουν τροποποιήσει ή συμπληρώσει την αρχική αίτηση Α21 και έχουν υποβάλει και τα προβλεπόμενα έγγραφα, δεν απαιτείται να προβούν σε καμία άλλη ενέργεια.

Οι ανωτέρω περιπτώσεις ελέγχονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΓΑ, με βάση την ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών και δρομολογείται η καταβολή των επιδομάτων σε όσες απ' αυτές τα δικαιολογητικά είναι πλήρη».Πηγή: www.top7news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου