1 Ιουλ 2013

Τροπολογία για θέματα Συνεταιρισμών και άλλων Συλλογικών Αγροτικών Οργανώσεων.

Ρυθμίσεις θεμάτων του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, Συνδικαλιστικές οργανώσεις και άλλες Συλλογικές Αγροτικές Οργανώσεις περιλαμβάνονται σε τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου με θέμα «Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας για συνεργασία στον τομέα της γεωργίας».
Η τροπολογία κατατέθηκε στη Βουλή στις 28 Ιουνίου από τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο
Τσαυτάρη, Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, και τροποποιεί διατάξεις του νόμου 4015/2011, οι οποίες αφορούν:
Θέματα ίδρυσης Αγροδιατροφικών Συμπράξεων
Παράταση έως 21 Σεπτεμβρίου του 2013 της προθεσμίας εντός της οποίας υποχρεούνται οι Αγροτικές Συνδικαλιστικές Οργανώσεις να προβούν στις καταστατικές αλλαγές που προβλέπει ο Ν. 4015/2011
Παράταση μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2013 των προθεσμιών που αφορούν στην κάλυψη του ορίου των 30.000 ευρώ του συνεταιριστικού κεφαλαίου των Αγροτικών Συνεταιρισμών, της διαδικασίας εκλογής οργάνων των Αγροτικών Συνεταιρισμών και της ΠΑΣΕΓΕΣ και της μετατροπής των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών σε Αγροτικούς Συνεταιρισμούς ή Αγροτικές Εταιρικές Συμπράξεις.
Θέματα που αφορούν τις Ομάδες Παραγωγών.


Πηγή:www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου