25 Ιουλ 2013

Έρχονται τα «σεξοδημητριακά».

Την απάντηση στην ερωτική ανορεξία δίνουν οι Βρετανοί. Ο λόγος για την εταιρεία «Firebox.com» η οποία βάλθηκε να αναστατώσει το καταναλωτικό κοινό προωθώντας στη βρετανική αγορά δημητριακά που τονώνουν την ερωτική διάθεση με την ονομασία «SexCereal» («Σεξοδημητριακά»).


Όμως, για να έχουν όσοι τα καταναλώνουν ένα ευχάριστο
πρωινό θα πρέπει να αρκεστούν σε ελάχιστες κουταλιές. Πιθανή υπερβολική κατανάλωση ίσως θα οδηγήσει σε έντονη ερωτική έξαρση και όπως προειδοποιεί η εταιρία «θα βρεθείτε στους τοίχους για να εκτονωθείτε».  

Τα «SexCereal», που κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στην ευρωπαική αγορά, καλούν τους καταναλωτές να τα δοκιμάσουν και να δουν άμεσα αποτελέσματα.   

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, τα σεξοδημητριακά υπάρχουν τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες. 

Τα σεξοδημητριακά, που κοστίζουν 9,99 λίρες (11.69 ευρώ), εμπεριέχουν κόκκους κακάο, συστατικά με αφροδισιακές ιδιότητες,  τζίντζερ, φράουλες κ.α. 

Οι εμπνευστές τους προτείνουν να βάλουμε μικρή ποσότητα σε μπολ και να προσθέσουμε γιαούρτι ή γάλα. Τα SexCereal που απευθύνονται σε γυναίκες εμπεριέχουν σπόρους κακάο, σκόνη μόκας και φυτικά σκευάσματα με αφροδισιακές ιδιότητες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αρχίζει κανείς να φουντώνει ερωτικά σε 20 λεπτά, όπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί τους. 

Πρωτοποριακό προϊόν στην αγορά τροφίμων
Ο δημιουργός των «σεξοδημητριακών», Πίτερ Έρλιχ, θεωρεί πως με το προϊόν αυτό κάλυψε ένα σημαντικό... κενό στην αγορά. «Υπάρχουν πολλά προϊόντα που απευθύνονται  σε καταναλωτές που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας Δεν υπάρχει όμως ούτε ένα για να δίνει μία νόστιμη και άμεση λύση στο θέμα της ερωτικής... ανορεξίας», τονίζει χαρακτηριστικά.

Στις ΗΠΑ, όπου το προϊόν κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες, έχει γίνει ανάρπαστο. Το ερώτημα είναι πως θα ανταποκριθεί η Ευρώπη.

Επιφυλακτικοί οι ειδικοί
Για την αποτελεσματικότητά του, πάντως, οι διατροφολόγοι εμφανίζονται δύσπιστοι. Ο ειδικός σε θέματα διατροφής, Κάρι Νάξτον, υποστηρίζει πως δεν υπάρχουν τεκμηριωμένα στοιχεία που να καταδεικνύουν ότι ένα προϊόν ή ένα συστατικό επηρεάζει τη σεξουαλική όρεξη.

(Με πληροφορίες από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)



Πηγή:www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου