6 Αυγ 2013

Σταφύλια: αποτοξινώνουν τον οργανισμό μας.

Σταφύλια! Ήρθε ο καιρός τους. Αποτοξινώνουν τον οργανισμό και συνωμοτούν κατά της κυτταρίτιδας. Αντίστοιχα, τροχίζουν το μυαλό σας...Σας προτείνουμε να τα βάλετε στη διατροφή σας για να έχετε...

Δράση: Είναι από τα πιο γλυκά φρούτα που μπορείς να επιλέξεις, ειδικά αν είσαι fan της ξανθιάς σταφίδας. Αυτό βέβαια οφείλεται στη μεγάλη ποσότητα φυσικών σακχάρων που περιέχει. Και φυσικά σάκχαρα σημαίνουν δράση και αντοχή.


Τώρα λοιπόν που θα το βρεις νωπο στον πάγκο με τα φρούτα, φρόντισε να το βάλεις στο καλάθι σου και θα έχεις ένα φυσικό τονωτικό όποτε το χρειαστείς. "Τόσο το σταφύλι, όσο και τα παράγωγά του χαρίζουν κάλυψη δράσης στον οργανισμό ώστε να καλύψει τις όποιες εργασίες επιθυμεί" εξηγεί ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς.

Για να διώξετε τις τοξίνες: Το σταφύλι έχει το γνώρισμα να αυξάνει τη διαδικασία της διούρησης. Κι όσο περισσότερες φορές μεταβαίνεις στην τουαλέτα, τόσο πιο πολλές τοξίνες και βλαβερές ουσίες αποβάλλεις από τον οργανισμό σου.

Για να πιάσει τόπο η δίαιτά σας: Είναι το κρυφό για την ιδανική συντήρηση μετά τη δίαιτα. Πρόκειται για ένα τρόφιμο που θα δώσει την ευκαιρία στον οργανισμό σου να διατηρήσει το βάρος του σταθερό. Πολύ απλά, όταν δεν το παρακάνεις βέβαια με τις λιπαρές λιχουδιές, το σταφύλι αποτρέπει την κατακράτηση υγρών και έτσι σταθεροποιεί το σωματικό βάρος σε φυσιολογικά επίπεδα.

Για να διώξετε την κυτταρίτιδα: Το σταφύλι μειώνει τα σημάδια της κυτταρίτιδας. Βλέπεις ήδη πολύ καλά πως μεγάλο ποσοστό της ενοχλητικής κυτταρίτιδας οφείλεται σε κατακράτηση υγρών. Το σταφύλι θα εντοπίσει τα σημεία της κατακράτησης και θα αποβάλει υγρά και άλατα λειαίνοντας τα "προβληματικά" σημεία.

Για να έχετε όμορφα μαλλιά: Χαρίζει μια υγιή λάμψη στο δέρμα, αποβάλλοντας τα άλατα με τη διαδικασία της αποτοξίνωσης. Κάτι τέτοιο μπορεί να αποτελέσει το "δομικό" υλικό για να χτίσεις σφριγηλή και φωτεινή επιδερμίδα.



Πηγή:.top7news.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου