1 Νοε 2013

Ελληνική παρουσία στην Πράσινη Εβδομάδα Βερολίνου.

Δυναμική θα είναι η ελληνική παρουσία στην έκθεση International Green Week με θέμα τα αγροτικά προϊόντα, που πραγματοποιείται τον Ιανουάριο στο Βερολίνο.


Το ενδιαφέρον για συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων με εξαγωγική δραστηριότητα, αλλά και επιχειρήσεων που επιθυμούν να αποκτήσουν εξωστρέφεια, καταγράφεται ιδιαίτερα αυξημένο.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προβλέψεις, η έκθεση θα φιλοξενήσει περισσότερους από 60 Έλληνες εκθέτες (φορείς, Περιφέρειες, Δήμοι, ιδιώτες) ενώ ο χώρος με τις ελληνικές συμμετοχές θα καταλάβει πάνω από 600 τ.μ..

Για την επιτυχημένη παρουσία της Ελλάδας στην έκθεση καθοριστική θα είναι η υποστήριξη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Οι δύο φορείς έχουν οργανώσει την προώθηση ενός πλάνου επικοινωνίας για την προσέλκυση του ενδιαφέροντος των εμπορικών επισκεπτών στην έκθεση, αλλά και των απλών Βερολινέζων που θα βρεθούν στο χώρο για να γνωρίσουν προϊόντα από όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, γίνονται επαφές με εισαγωγικές επιχειρήσεις στη Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη, ώστε η Ελληνική Συμμετοχή να αποτελέσει ένα δυναμικό έναυσμα για την ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας όσων επιχειρήσεων πάρουν μέρος στην Έκθεση, είτε αυτόνομα, είτε μέσω επίσημων φορέων, ενώ προετοιμάζονται ειδικά events που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης για να ενισχύσουν καταλυτικά την Ελληνική συμμετοχή και τις προσπάθειες για μια επιτυχημένη παρουσία.Πηγή:www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου