17 Νοε 2013

Συμμετοχή της Ημαθίας στην 29η έκθεση «Φιλοξενία».

Στην 29η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Φιλοξενία 2013» που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 21 έως 24 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, θα συμμετέχει μέσα από το ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Ημαθίας.


Στο περίπτερο που θα βρίσκεται στο κτίριο 15 της έκθεσης, θα
διανέμεται ενημερωτικό διαφημιστικό υλικό, θα λειτουργούν οθόνες plasma στις οποίες θα παρουσιάζονται τα τουριστικά ενδιαφέροντα της περιοχής κ.λ.π., ενώ επισημαίνεται ότι την ευθύνη  οργάνωσης και λειτουργίας του περιπτέρου θα έχει ο κ. Γιώργος Σαλιάγκας, υπεύθ. Τουρισμού της Π.Ε.

Σημειώνεται ακόμα ότι στα εγκαίνια της Έκθεσης την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στις 18.00μ.μ. θα παραβρεθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα έχει συναντήσεις στο περίπτερο με δημοσιογράφους και επαγγελματίες του τουρισμού.

Η Π.Ε. Ημαθίας καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Δήμους, Ενώσεις κ.ά.) και επαγγελματίες να συμμετέχουν ενεργά στην Έκθεση, προβάλλοντας και προωθώντας τα τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτουν.

Γενικότερα όπως επισημαίνεται, οι διοργανωτές της «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ»  στοχεύουν στην αύξηση της ποιότητας αλλά ποσότητας των μεγεθών της καλώντας σε συνεργασία όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου  να δοθεί μια νέα ώθηση στον Τουρισμό,  φιλοδοξούν να ξεπεράσουν τα περσινά θετικά αποτελέσματα, τα οποία με λίγα λόγια ήταν :
- 300% αύξηση σε συμμετοχή ξενοδοχείων
-18% αύξηση της επισκεψιμότητας
-100 φιλοξενούμενοι επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο
-1.800 προκαθορισμένες συναντήσεις επαγγελματιών του τουρισμού
-8 συμμετοχές Περιφερειών της χώρας
-Πάνω από 20 παράλληλες εκδηλώσεις


Tαγκαλάκη ΈλεναΠηγή:www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου