
Το «yuzu» είναι ένα σπάνιο και πανάκριβο
εσπεριδοειδές από την Ιαπωνία, που αναμένεται να ξεπεράσει ακόμη και τη φήμη
των… καταξιωμένων πορτοκαλιών!
Η
γεύση του θυμίζει κάτι σε λεμόνι, μανταρίνι και γκρέιπφρουτ και πλέον έχει
αρχίσει να κατακτά τη θέση του στη δυτική κουζίνα, όπου χρησιμοποιείται για
δώσει ένα ιδιαίτερο τόνο σε προϊόντα από
μπύρες και τσίχλες, μέχρι ξύδι και κοκτέιλ, όπως αναφέρει η Daily Mail.
Πηγή:www.paratiritis-news.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου