17 Νοε 2012

Μια «διαιτητική» καραμέλα με γλυκαντικό από ρόδι με στέβια.


Μια νέα φιλοσοφία για την καραμέλα με την προσθήκη φυτικών γλυκαντικών διακατέχει τη βιομηχανία ζαχαρωδών Tulip που δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή.


Η εταιρεία έπειτα από έρευνα κατέληξε σε μια νέας μορφής καραμέλα από ρόδι με στέβια, το φυτικό δηλαδή γλυκαντικό που δεν επιβαρύνει καθόλου τον οργανισμό - όπως η
ζάχαρη.

 Άλλες καραμέλες που ήδη κυκλοφορούν με μαστίχα Χίου με ευκάλυπτο δίχως ζάχαρη, με γεύση καφέ, νες καφέ, κακάο, με άρωμα τριαντάφυλλο παράλληλα με μια σειρά προϊόντων που αναδεικνύουν γεύσεις φρούτων κι άλλα προϊόντα που ήδη συναντά κανείς σε μάρκετ, σε ζαχαροπλαστεία προωθώντας τα είδη της.

«Εδώ κι ένα χρόνο έχει επιτραπεί με κοινοτική οδηγία η στέβια στην Ευρώπη ενώ καταναλώνεται  περίπου 20 χρόνια τώρα στην Αμερική και   10 στην Ιαπωνία, που θεωρείται η πρώτη χώρα σε κατανάλωση παγκοσμίως. Η αυθεντική παραγωγή στέβιας είναι από την Παραγουάη ενώ κυκλοφορούν και υποδεέστερης ποιότητας από την Κίνα. Ως εταιρία θέλουμε να προωθήσουμε το προϊόν σε πολλές μορφές και κυρίως στο μπουκαλάκι του που χρησιμοποιείται με σταγόνες αντικαθιστώντας μερίδες ζάχαρης, και προωθώντας την ευεργετική της δράση και την κατανάλωσή της από διαβητικούς από ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος κλπ λέγοντας ότι «η στέβια είναι η ζάχαρη της χιλιετίας!»αναφέρει ο Πρόδρομος  Ζαφειρίδης από την εταιρεία.

Πηγή: xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου