
«Κάναμε
μια έρευνα διάρκειας δύο ετών, προκειμένου να έχουμε ένα προϊόν το οποίο να
είναι το
καλύτερο στην παγκόσμια αγορά, όχι μόνο στη συσκευασία αλλά και στη
γεύση», ανέφερε στην Agrenda ο
κ. Κώστας Μπαλάφας και πρόσθεσε ότι: «πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο προϊόν,
που μπορεί να κερδίσει τους καταναλωτές. Η Ελλάδα έχει ποιοτικά προϊόντα που
μπορεί να τα εξάγει με επιτυχία. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις που βρίσκονται
στον κλάδο των γκουρμέ τροφίμων (π.χ. αυγοτάραχο, κρασιά, κ.α.). Όσον αφορά τη
βραβευμένη συσκευασία, η φιάλη είναι από τη Γαλλία, ενώ το πανί και το κουτί
φτιάχνεται από Έλληνα τεχνίτη».
Τα
ελαιόδεντρα που παράγεται το ελαιόλαδο προέρχονται από την περιοχή της Ερμιόνης
στην Αργολίδα. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2011 και είναι μια καθετοποιημένη
επιχείρηση.
Tαγκαλάκη Έλενα
Πηγή:www.agronews.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου