3 Ιουν 2012

ώρα για απολύμανση; πες όχι στα χημικά.


Κάθε χρόνο οι περισσότεροι από εμάς επιλέγουμε τη λύση της απολύμανσης για να μην βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να κυνηγάμε κατσαρίδες με την παντόφλα! Αν, όμως, κάποιος δεν θέλει να επιβαρύνει την καθημερινή του υγιεινή με χημικά σπρέι και προτιμά μια πιο ήπια αντιμετώπιση του θέματος τότε οι κολλητικές παγίδες εντόμων Pest Patrol μπορούν να σας κάνουν τη δουλειά.



Για τις κατσαρίδες προτείνεται η κολλητική παγίδα Cockroach trap που μοιάζει με μικρό σπιτάκι. Τα εσωτερικά τοιχώματα της παγίδας καλύπτονται από ισχυρή κολλητική ουσία με αποτέλεσμα οι κατσαρίδες που εισέρχονται να κολλάνε και να μην μπορούν να εξέλθουν. Για να τις δελεάσετε μπορείτε να τοποθετήσετε στο εσωτερικό της παγίδας δόλωμα.







Για τα μυρμήγκια προτείνεται η παγίδα Ant trap. Βάλτε στο εσωτερικό της έναν κύβο ζάχαρης και θα ενθουσιαστείτε από το αποτέλεσμα. Τα μυρμήγκια θα εισέλθουν και δεν θα μπορούν να ξαναβγούν.



Για τις μύγες προτείνεται η κολλητική παγίδα Fly bells που έχει σχήμα καμπανούλας και κρεμιέται από παράθυρα και πόρτες. Το κίτρινο χρώμα προσελκύει τις μύγες οι οποίες κολλάνε πάνω στην μακριά ταινία χωρίς να χρειάζεται να ψεκάσετε το σπίτι σας με δύσοσμα εντομοαπωθητικά σπρέι.






Για τον σκόρο επιλέξτε το Cedar moth repeler. Οι μικροί ξύλινοι δίσκοι είναι εμποτισμένοι με έλαιο κόκκινο κέδρου που είναι γνωστό φυσικό εντομοαπωθητικό. Εσείς απλά κρεμάστε τους δίσκους στις κρεμάστρες ή βάλτε τους μέσα στα συρτάρια. Κάθε 6 μήνες ξύστε την επιφάνειά τους με ένα γυαλόχαρτο για να ανανεώσετε τη δράση τους!


















Πηγή:livingreen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου