
Υλικά
125
gr λιωμένο σκόρδο
50%
αποσταγμένο νερό
50%
μηλόξυδο σε σύνολο ποσότητας υγρού που σκεπάζει τα λιωμένα σκόρδα.
1/2
φλυτζάνι μέλι
Παρασκευή
Τοποθετούμε
το λιωμένο σκόρδο σε γυάλινο δοχείο και το σκεπάζουμε με τα υγρά. Το αφήνουμε
σε ζεστό μέρος για 4-5 μέρες ανακατεύοντάς το για αρκετές φορές την ημέρα.
Μετά
το πέρασμα των 4 ημερών , σουρώνουμε, προσθέτουμε 1/2 φλυτζάνι μέλι και
αποθηκεύουμε σε δροσερό σημείο.
Παίρνουμε
μια κουταλιά της σούπας, 3 φορές την ημέρα μετά από κάθε γεύμα.
Καλό
είναι τα σκόρδα να μην τα λιώσουμε σε μεταλλικό σκεύος.
Η
συμβουλή του γιατρού προέχει, επίσης δεν προτείνεται σε άτομα με χαμηλή
αρτηριακή πίεση.
Πηγή:greenchef
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου