15 Φεβ 2013

Στη Ρωσία για προώθηση προϊόντων η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών.


Η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματός της για προώθηση των προϊόντων της Αιγιάλειας, σταφίδας και ελαιολάδου, την προηγούμενη Παρασκευή βρισκόταν στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας όπου μεταξύ των άλλων διοργάνωσε και μια ενημερωτική εκδήλωση στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Εκεί ο Διευθυντής της Π.Ε.Σ. Μίλτος Σταυρόπουλος, μίλησε σε
εμπόρους τροφίμων που έδειξαν ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας και αποδέχτηκαν σχετική πρόσκληση της Ένωσης. Από την Δευτέρα αντιπροσωπεία της Π.Ε.Σ. είναι στη Μόσχα όπου διεξάγεται η διεθνής έκθεση τροφίμων – ποτών «PRODEXPO».Η «PRODEXPO» είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τροφίμων ποτών που οργανώνεται στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη, πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και προσελκύει σημαντικούς και εξειδικευμένους επισκέπτες. Την έκθεση εγκαινίασε η Υπουργός Γεωργίας της Ρωσίας Elena B. Skrynnik.

Τα τελευταία χρόνια η Π.Ε.Σ. συμμετέχει ως εταιρεία στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις και επιχειρηματικές αποστολές που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο.

«Αναμφίβολα οι παγκόσμιες εκθέσεις είναι τα σημεία διεθνούς συνάντησης των ανθρώπινων εμπνεύσεων, των καινοτόμων ιδεών και ο τόπος ανάπτυξης νέων συνεργασιών. Γι’ αυτό προσπαθούμε διαρκώς σε όλο τον κόσμο και η αγορά μας ανταμείβει. Τα τελευταία τρία χρόνια πολύ δύσκολα χρόνια για την χώρα μας η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών έχει υπερδιπλασιάσει τις εξαγωγές της με ότι θετικό σημαίνει και για την τοπική και εθνική μας οικονομία. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και βάσιμα ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα εμπορικά και οικονομικά», δήλωσε στο www.aigialeianews.gr, o κ. Σταυρόπουλος.

«Η Ένωση, τα τελευταία χρόνια, έχει βάλει σαν στόχο να «βγάλει» εκτός Ελλάδος τα προϊόντα της περιοχής μας, το λάδι και τη σταφίδα. Όποτε δίνεται η δυνατότητα, σε διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών, μπορεί να έχει την καλύτερη συμμετοχή. Έτσι και για φέτος πήγε στη Ρωσία. Η Ρωσία είναι μία από τις χώρες που μας ενδιαφέρει για τα δικά μας προϊόντα, να «μπούνε» στη ρωσική αγορά», επεσήμανε στο www.aigialeianews.gr, ο πρόεδρος της Ένωσης Θανάσης Σωτηρόπουλος.


Πηγή: www.aigialeianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου