16 Φεβ 2013

Εκδήλωση για τις σύγχρονες επιχειρηματικές δυνατότητες στον αγροτικό τομέα από το ΓΠΑ.


Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Γ.Π.Α.) λαμβάνοντας υπόψη την συνεχώς αυξανόμενη τάση αναζήτησης επαγγελματικών διεξόδων στην αγροτική παραγωγή και τη μεταποίηση των προϊόντων της διοργανώνει διήμερο ενημέρωσης του πληθυσμού της Αθήνας και της ελληνικής περιφέρειας, στις 16 και 17 Φεβρουαρίου 2013 με θέμα: «Σύγχρονες επιχειρηματικές δυνατότητες στον αγροτικό τομέα».
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συνοπτική παρουσίαση, από πανεπιστημιακούς καθηγητές και ανθρώπους της αγοράς, των δυνατοτήτων αλλά και των απαραίτητων προϋποθέσεων για την
άσκηση διαφόρων σύγχρονων επαγγελματικών δραστηριοτήτων που καλύπτουν όλο το φάσμα της αγροτικής παραγωγής και μεταποίησης των προϊόντων της και οι οποίες θα μπορούσαν να συμβάλλουν στη δημιουργία εισοδήματος και στην αύξηση της απασχόλησης.

Η εκδήλωση αυτή, που απευθύνεται - και είναι ανοικτή- στο ευρύ κοινό, αποτελεί το πρώτο βήμα μιας ολοκληρωμένης πρωτοβουλίας του Πανεπιστημίου για την υποστήριξη του πληθυσμού που ενδιαφέρεται να δραστηριοποιηθεί στον αγροτικό τομέα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες, εφόσον το επιθυμούν, θα μπορούν να συμπληρώσουν έντυπα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την οργάνωση στη συνέχεια, αυτοχρηματοδοτούμενων εκπαιδευτικών σεμιναρίων από το Γ.Π.Α. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιερά Οδός 75. Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών www.aua.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου