9 Μαΐ 2013

Η «Βασίλισσα της Ουκρανίας» επιλέγει κρητικά.


Εκπληκτική ευκαιρία για την προβολή των αγροτικών προϊόντων και του τουρισμού της Κρήτης στην αναδυόμενη αγορά της Ουκρανίας, ήταν τα πολυήμερα γυρίσματα του διάσημου σόου της ουκρανικής τηλεόρασης «Η βασίλισσα της Ουκρανίας».




Είκοσι  τέσσερα πανέμορφα κορίτσια, που επιλέχθηκαν με οντισιόν από όλη την Ουκρανία,
παρέμειναν στην Κρήτη από τις 28 Απριλίου μέχρι και το Πάσχα 5 Μαΐου κι έκαναν γυρίσματα για το σόου, που περιλαμβάνει μαθήματα σωστής διατροφής και μαγειρικής. Έκαναν βόλτα στην αγορά του Ηρακλείου διαλέγοντας φρούτα, λαχανικά και ψάρια, τα οποία και μαγείρεψαν με τις οδηγίες της γνωστής σεφ Ντίνας Νικολάου.

Τη διοργάνωση φιλοξένησε το πολυτελές ξενοδοχείο Out of the Blue, Capsis Elite Resort  που βρίσκεται στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα των διαγωνιζόμενων περιλάμβανε πρόβες, εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους  και αξιοθέατα της Κρήτης, επίσκεψη στην κεντρική αγορά του Ηρακλείου, μάθημα μαγειρικής  για «τα μυστικά της κρητικής διατροφής»  και μαθήματα χορού .

Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων  ήταν  η επίδειξη μόδας που έγινε  τη M. Παρασκευή 3 Μαΐου και ώρα 17:00 με 19:00 στην πισίνα του εστιατορίου Η2Ο στο ξενοδοχείο Out of the Blue Capsis Elite Resort.



Οι νικήτριες θα  λάβουν  μέρος στους παγκόσμιους διαγωνισμούς  «Miς Κόσμος»  και «Μοντέλο του κόσμου»  (Μiss Earth, Miss Model of the world).



Έμαθαν για την κρητική διατροφή

Βόλτα στο κέντρο του  Ηρακλείου και  μύηση στα μυστικά της κρητικής  κουζίνας  από τη  σεφ Ντίνα Νικολάου περιελάμβανε μεταξύ άλλων  η δεύτερη ημέρα των γυρισμάτων του διαγωνισμού “ Bασίλισσα της Ουκρανίας 2013»  στην Κρήτη.

Οι διαγωνιζόμενες  ξύπνησαν πρωί –πρωί και αναχώρησαν από το Out of the Blue Capsis Elite Resort με προορισμό το  Ηράκλειο. Αφού έκαναν μια βόλτα στα σοκάκια της πόλης  στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την κεντρική αγορά  όπου  με τη βοήθεια της  σεφ Ντίνας Νικολάου ξεναγήθηκαν στα παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης , επιλέγοντας παράλληλα  τα υλικά  (λαχανικά και ψαρικά) για το μάθημα μαγειρικής που θα τους παρέδιδε  στο ξενοδοχείο .



Οι διαγωνιζόμενες έδειχναν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους, μαγνητίζοντας πάνω τους όλα τα βλέμματα ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Η βόλτα τους κατέληξε στην κεντρική ψαραγορά του Ηρακλείου . Στις 13.30 έφθασαν στο  Out of the Blue Capsis Elite Resort στην Αγία Πελαγία όπου στον χώρο της πισίνας τους εστιατορίου “Safran” οι διαγωνιζόμενες μυήθηκαν στα μυστικά της κρητικής κουζίνας μαγειρεύοντας μαζί με την αγαπημένη σεφ.

Λασηθιωτάκη Πέλλα

Πηγή:www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου