17 Ιαν 2013

Ημερίδα για την σόγια από τον ΕΛΓΟ-Δήμητρα 21/1/2013.


Για τις δυνατότητες και προοπτικές της καλλιέργειας της σόγιας, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όσοι αγρότες το επιθυμούν, σε σχετική ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Δράμας και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας, στη Δράμα.

Η ημερίδα με θέμα: Η καλλιέργεια της σόγιας. Οικονομικά
αποτελέσματα-προοπτικές, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 10.30 π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ).

Στην παρουσίαση θα γίνει αναφορά στην τεχνική καλλιέργειας της σόγιας, τις ποικιλίες, τις αποδόσεις, τις τιμές και στα οικονομικά αποτελέσματα. Θα συζητηθεί η υφιστάμενη κατάσταση στον κόσμο και στην Ελλάδα σχετικά με την σόγια, η προοπτική ενίσχυσης της καλλιέργειας με την νέα ΚΑΠ και θα ενημερωθούν οι αγρότες για την συμβολαιακή μορφή της καλλιέργειας, τόσο για την κτηνοτροφία αλλά και για την παραγωγή βιοκαυσίμων.

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι οι κ.κ. Άνθιμος Αναστασιάδης και Μιχαήλ Ανθουλάκης, γεωπόνοι.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας στο τηλέφωνο 25210-58175

Πηγή:e-geoponoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου