Υλικά: Πιπεριές όσες θέλετε λάδι, ξύδι, αλάτι Εκτέλεση: Παίρνουμε μικρές πιπεριές. Τις πλένουμε καλά και τις τρυπάμε σε τρία μέρη με μαχαιράκι. Τις τοποθετούμε σε γυάλινο βάζο και τις σκεπάζουμε με ξύδι στο οποίο έχουμε διαλύσει αλάτι. Όταν πιούν όσο ξύδι θέλουν για να μην είναι ακάλυπτες συμπληρώνουμε με λάδι. Μετά από 20 μέρες είναι έτοιμες.
Πηγή: .e-syntages.gr
Πηγή: .e-syntages.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου