Για γρήγορη απώλεια βάρους, χωρίς όμως να στερηθείτε τις γευστικές απολαύσεις γνωρίστε τα μυστικά και τις ποικιλίες της πιπεριάς και ακολουθήστε εύκολες συνταγές ελαφριάς, αλλά γευστικής κουζίνας, αποφεύγοντας για λίγο το κρέας, ιδιαίτερα το κόκκινο, που ανεβάζει τα επίπεδα της χοληστερίνης και ευθύνεται για πολλές καρδιοαγγειακές παθήσεις. Αν ήταν γυναίκα θα ήταν ... εκρηκτική, στη χειρότερη περίπτωση, απλώς νόστιμη! Καυτερή ή γλυκιά, κόκκινη, πράσινη, κίτρινη ή πορτοκαλί, μακρόστενη, στρογγυλή, hot ήmild, σε σπόρους, σε σκόνη, σε κομματάκια ή στο λάδι, η πιπεριά υπάρχει σε πολλές ποικιλίες, χρώματα και γεύσεις που αξίζει να δοκιμάσετε. Οι Ιταλοί γείτονές μας τη χρησιμοποιούν σε πάρα πολλά από τα καθημερινά τους πιάτα, ενώ με μεγάλη συχνότητα τη συναντάμε και στις ασιατικές συνταγές.
Πηγή:
http://www.beautysecrets.gr/omorfia/diatrofi/diaites/diaitapiperia/index.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου