14 Οκτ 2011

Ομελέτα φούρνου



Υλικά:

Λίγα αυγά ή όσα θέλετε
Πατάτες
Διάφορα τυριά τριμμένα
Λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
Πιπεριές
Μανιτάρια ντομάτες κομμένες σε φέτες
Μπέικον
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη


Εκτέλεση:

Κόβουμε τις πατάτες σε μακρόστενο σχήμα και τις τηγανίζουμε ελαφριά. Μετά τις απλώνουμε σε ένα πυρέξ. Στη συνέχεια απλώνουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές, το μπέικον, το λουκάνικο και τα μανιτάρια, με την σειρά.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και τα ρίχνουμε πάνω από τα υλικά. Τέλος, πάνω απ'όλα ρίχνουμε τα τριμμένα τυριά. Το ψήνουμε στο φούρνο στους 180 για μισή ώρα σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο αν χρειαστεί.







Πηγή:

http://greekcook.gr/syntages/omeleta_fournou

Ευχαριστώ θερμά το team του greekcook.gr για την παραχώρηση της συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου