17 Οκτ 2011

Γαλεός με πιπεριές

Υλικά: • 1 Γαλεός (κατεψυγμένος) • 3 πιπεριές χρωματιστές • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια • 1-2 σκελίδες σκόρδο • Αλάτι • Πιπέρι • 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί Εκτέλεση: Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και το γαλέο. Σε μια κατσαρόλα, βράζουμε με ελάχιστο νερό τις πιπεριές και προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και το αλατοπίπερο. Αφού βράσουν καλά, ρίχνουμε μέσα το γαλέο και ανακατεύουμε καλά για 2-3 λεπτά περίπου. Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και τοποθετούμε το φαγητό σε ένα ταψί. Το βάζουμε να ψηθεί στο φούρνο για 20 λεπτά.


 Πηγή:supa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου