17 Νοε 2011

Φωλιές παρμεζάνας με χοιρινό και πιπεριές


Υλικά:

• ½ κιλό τριμμένη παρμεζάνα
• ½ κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια
• 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος
• Λίγο σουσάμι
• Πιπεριές


Εκτέλεση:

Για τη φωλιά παρμεζάνας, βάζετε μια χούφτα παρμεζάνας στο τηγάνι και, μόλις λιώσει, την απλώνετε πάνω σε ένα αναποδογυρισμένο μπολ. Αφήνετε να κρυώσει. Σε λίγο ελαιόλαδο σοτάρετε το κρέας και προσθέτετε τις πιπεριές. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος. Γεμίζετε τις φωλιές παρμεζάνας με το μίγμα και πασπαλίζετε με σουσάμι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου