26 Νοε 2011

Τουρλού στην κατσαρόλα


Υλικά:

Για τέσσσερα άτομα

1 κιλό πιπεριές κέρατο
2 κιλά ντομάτες
½ κιλό φέτα
2-3 αυγά
1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις τσιγαρίζουμε μεσα στο ελαιόλαδο εώς ότου ροδοκοκκινήσουν προσθέτουμε την ντομάτα και τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά περίπου ανακατέυοντας συχνά προσθέτουμε την φέτα τριμμένη σβήνουμε την φωτιά και τέλος βάζουμε τα αυγά τα οποία πρίν τα έχουμε χτυπήσει και είναι έτοιμο.


Σημείωση:

οι χρόνοι ψησίματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα τον φούρνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου