17 Νοε 2011

Οι μεζέδες του μερακλή


Υλικά:

• 1 χταπόδι
• Γαρίδες
• Καραβίδες
• Μύδια
• Γυαλιστερές
• Ντομάτα

• Πιπεριά
• Λουκάνικο χωριάτικο
• Γραβιέρα
• Ελαιόλαδο
• Αλεύρι
• Λεμόνι

Εκτέλεση:

Ψήνετε το χταπόδι και τις καραβίδες στα κάρβουνα. Αλευρώνετε τις γαρίδες και τα μπαρμπούνια και τα τηγανίζετε. Αχνίζετε τα μύδια σε μια κατσαρόλα και όσα ανοίξουν τα στρώνετε σ’ ένα ταψάκι. Πασπαλίζετε με γραβιέρα και ψήνετε για 5 λεπτά. Σε ένα άλλο ταψί βάζετε τα λουκάνικα, τις πιπεριές και τη ντομάτα κομμένα σε ροδέλες. Πασπαλίζετε με γραβιέρα και ψήνετε για 20 λεπτά. Σερβίρετε όλους τους μεζέδες με φέτες λεμονιού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου