18 Ιαν 2012

Το ΥπΑΑΤ αναζητεί αξιολογητή του προγράμματος προώθησης της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία για το σχολικό έτος 2010-2011.


Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διενεργεί εγχώριο κλειστό διαγωνισμό, με κριτήριο τη «συμφερότερη προσφορά», για την επιλογή αναδόχου του έργου αξιολόγησης του σχεδίου προώθησης της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία, για το σχολικό έτος 2010-2011. Η προϋπολογισθείσα αξία του προγράμματος ανέρχεται στα 30.000 ευρώ (τριάντα χιλιάδων ευρώ), μη συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. (23%).

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων συμμετοχής είναι η 27η Ιανουαρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 π.μ., στα γραφεία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., Δομοκού 5, 104 45 Αθήνα - Δ/νση Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης.


Τα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν για την συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι τα εξής:
1. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, με θεώρηση του γνησίου υπογραφής, στην οποία θα δηλώνεται ότι μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής:

δεν υφίστανται νομικοί περιορισμοί λειτουργίας της επιχείρησης
δεν έχει επιβληθεί η ποινή του αποκλεισμού από διαγωνισμούς με αμετάκλητη απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης κατά τα άρθρα 18, 34 και 39 του Π.Δ. 118/2007
2. Αντίγραφο ή απόσπασμα ισολογισμού, των τριών τελευταίων ετών στην περίπτωση που η δημοσίευσή του είναι υποχρεωτική σύμφωνα με την περί εταιρειών νομοθεσία της χώρας. Εάν ο προσφέρων λειτουργεί κατά χρονικό διάστημα που δεν επιτρέπει την έκδοση κατά νόμο τριών ισολογισμών υποβάλλει τους ισολογισμούς εφόσον υπάρχουν ή τα σχετικά επίσημα στοιχεία που υπάρχουν κατά το διάστημα αυτό.

3. Υπεύθυνη δήλωση περί του συνολικού ύψους του κύκλου εργασιών της επιχείρησης, καθώς και του κύκλου εργασιών της που αφορά ειδικότερα το υπό προμήθεια υλικό, τα τρία προηγούμενα έτη.


4. Ο νόμιμος εκπρόσωπος των φυσικών ή νομικών προσώπων, μαζί με την αίτηση συμμετοχής, καταθέτει πληρεξούσιο ή σχετική εξουσιοδοτική επιστολή, επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Πηγή:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου