250
γρ. μαγειρεμένες ταλιατέλες
4
κολοκυθάκια
3
πιπεριές (κόκκινη, πράσινη και πορτοκαλιά)
1
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2
σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1
κουταλάκι γλυκού ρίγανη
αλάτι
& πιπέρι
Κόβετε
τα κολοκυθάκια σε μακρόστενες λωρίδες, τα αλατίζετε και τα αφήνετε για 15
λεπτά. Ψήνετε στο γκριλ τις πιπεριές, τις ξεφλουδίζετε και τις κόβετε σε
λωρίδες. Σωτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, στραγγίζετε τα κολοκυθάκια και τα
σωτάρετε μέχρι να μαγειρευτούν, χωρίς να λιώσουν. Ανακατεύετε με τις πιπεριές,
τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι μέχρι να ζεσταθούν όλα καλά και μετά ανακατεύετε με
τα μακαρόνια.
Πηγή: