Υλικά:
10
πιπεριές για γέμισμα
3
κούπες έτοιμη μπεσαμέλ
200γρ
φέτα τριμμένη
200γρ
κεφαλογραβιέρα τριμμένη
200γρ
τυρί γκούντα τριμμένο
10
κουταλιές της σούπας τριμμένο κασέρι
Πιπέρι
Δυόσμο
ξερό ή φρέσκο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε
πρώτα τις πιπεριές και κόβουμε τα καπάκια τους, όπως στα γεμιστά. Στη συνέχεια
ενώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, πλην του κασεριού, και γεμίζουμε τις πιπεριές
με ένα κουτάλι. Τέλος ρίχνουμε μία κουταλιά κασέρι πάνω σε κάθε πιπεριά και τις
ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα με τρία τέταρτα.
Πηγή:
lopis-place.blogspot.com