19 Ιουλ 2012

ΠΟΠ και ΠΓΕ σε ειδικό περίπτερο της Macfrut 2012.


Λίγους μήνες πριν την έναρξη της 29ης έκδοσης της Macfrut – της διεθνούς έκθεσης που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των φρούτων και λαχανικών και θα πραγματοποιηθεί στην Τσεζένα της Ιταλίας από 26 ως 28 Σεπτεμβρίου- βασικές καινοτομίες αναμένεται να λάβουν χώρα, σύμφωνα με τους διοργανωτές.


Μεταξύ αυτών είναι και τα περίπτερα που θα είναι αφιερωμένα στα προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ κα η συμμετοχή σημαντικών αγορών φρούτων και λαχανικών από την Ανατολική Ευρώπη.
Μια ξεχωριστή λειτουργία της Macfrut 2012 θα είναι η συμμετοχή των κυριότερων ενώσεων που προστατεύουν τα ΠΟΠ και τα ΠΓΕ, που θα προσφέρουν τις γνώσεις τους σε αγοραστές και
εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης, ο οποίος έχει αποδειχθεί από τη συμμετοχή πάνω από 80 ξένων αντιπροσώπων το 2011, θα εμπλουτιστεί περαιτέρω το 2012 χάρη στην παρουσία εκθετών από διάφορες αγορές φρουτολαχανικών, κυρίως από την Ανατολική Ευρώπη (Σερβία, Κροατία και Πολωνία). Και άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα συμμετέχουν, όπως η Γαλλία, που θα έχει το δικό της περίπτερο με εταιρείες που αντιπροσωπεύουν τον κλάδο των φρούτων και των λαχανικών.
Χάρη στους εκθεσιακούς χώρους και τα συνέδρια που είναι εστιασμένοι στις πιο σημαντικές καινοτομίες και ζητήματα της βιομηχανίας, η Macfrut αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για συναντήσεις και ανταλλαγές απόψεων από όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο των φρουτολαχανικών, από όσους ασχολούνται με την παραγωγή και το εμπόριο μέχρι εκείνους που ασχολούνται με την υλικοτεχνική δομή, τη συσκευασία, τα μηχανήματα και τη διανομή. Λίγους μήνες πριν την πρεμιέρα, η έκθεση επιφυλάσσει στους επισκέπτες σημαντικές καινοτομίες.
Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα: www.macfrut.com.


Ταγκαλάκη Έλενα

Πηγή:www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου