18 Μαρ 2012

Λαχανόρυζο.


Yλικά:




1 μεσαίου μεγέθους λάχανο
1/2 κρεμμύδι
1 κούπα τσαγιού ρύζι
ελαιόλαδο
κόκκινο πιπέρι
μάυρο πιπέρι
κύμινο
αλάτι

Εκτέλεση:




Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το κρεμμύδι τα ρίχνουμε μαζί στο λάδι μέσα στην κατσαρόλα και τα ανακατέυουμε για δέκα λεπτά παράλληλα ρίχνουμε τα πιπέρια το κύμινο και λίγο αλάτι
μόλις περάσουν τα δέκα λεπτά ρίχνουμε νερό τόσο όσο σχεδόν να σκεπάσει το φαγητό μας  και την κούπα με το ρύζι σε χαμηλή φωτιά ανακατέυοντας περιοδικά για είκοσι λεπτά και είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου