250
γρ. Λάχανο
1
σκελίδα σκόρδο
½
κρεμμύδι
1
φλυτζανάκι του καφέ κρασί(κατά προτίμηση λευκό)
Λευκό
και Μαύρο πιπέρι
1
πράσινη πιπεριά
2
κ.σ. ελαιόλαδο
-Τρόπος
μαγειρέματος:
1)Κόψε
το λάχανο και την πιπεριά σε σε μικρά κομμάτια
2)Τρίψε
το κρεμμύδι και το σκόρδο
3
Σόταρε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα και πρόσθεσε το λάχανο με την
πιπεριά
4
Σβήσε με το κρασί και πρόσθεσε 1 ποτήρι νερό
5
Αλατοπιπέροσε και άφησε 10 - 15 λεπτά να βράσει
Πηγή:
Τlife
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου