9 Ιουλ 2012

Δωρεάν διάθεση κηπευτικών από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ιεράπετρας.


«Ο Δήμος Ιεράπετρας θα αναλάβει δράση, ώστε να επεκταθεί η πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ανατολή», να λάβουν μέρος κι άλλοι συνεταιρισμοί και σε άλλα προϊόντα, έτσι ώστε να δοθούν ορισμένες δωρεάν ποσότητες των κορυφαίων τοπικών προϊόντων, σε ένδειξη αλληλεγγύης σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη.
Πιστεύω πως το παράδειγμα θα βρει κι άλλους μιμητές», δήλωσε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, Σήφης Αναστασάκης, που επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού «Ανατολή», προκειμένου να συγχαρεί τον πρόεδρο και τα μέλη του συνεταιρισμού, για την πρωτοβουλία τους να διαθέσουν δωρεάν κηπευτικά σε διάφορες πόλεις και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.


Ο δήμαρχος ευχαρίστησε επίσης, τους εκπροσώπους του συνεταιρισμού που διέθεσαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας έναν τόνο περίπου κηπευτικά - μελιτζάνες, πιπεριές και ντομάτες - η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός της Ιεράπετρας έχει προσφέρει δεκάδες τόνους κηπευτικών στην Αθήνα και την Κρήτη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τέλος όπως ανακοίνωσε ο συνεταιρισμός «Ανατολή» κατέληξαν σε συμφωνία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης για οργανωμένη διάθεση των προϊόντων στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας. Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012, και θα δοθεί προτεραιότητα σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως έχουν ήδη καταγραφεί από την κοινωνική υπηρεσία του δήμου.

Πηγή:www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου