4 Μαΐ 2012

Διαπίστευση της TÜV AUSTRIA HELLAS στα βιολογικά προϊόντα.


Η TÜV AUSTRIA HELLAS, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην αγρο-διατροφική αλυσίδα και παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες επιθεώρησης, ελέγχου και πιστοποίησης στα τρόφιμα, πρόσφατα ολοκλήρωσε τη διαπίστευσή της για την παροχή υπηρεσιών επιθεώρησης και πιστοποίησης σε Βιολογικά Προϊόντα, βάσει των Κανονισμών (ΕΚ) 834/2007 και (ΕΚ) 889/2008.
Η διαπίστευσή αυτή περιλαμβάνει όλο το πλαίσιο της πιστοποίησης στα βιολογικά προϊόντα δηλ. φυτική παραγωγή, ζωική παραγωγή, ζωοτροφές και μεταποίηση.

Η διαπίστευσή της TÜV AUSTRIA HELLAS και στα Βιολογικά προϊόντα, αποτελεί την ολοκλήρωση
στην παροχή ενός πλήρους πακέτου υπηρεσιών επιθεώρησης και πιστοποίησης στον τομέα των τροφίμων που ξεκινά, από την ολοκληρωμένη διαχείριση στην πρωτογενή φυτική παραγωγή της συμβατικής γεωργίας (AGRO 2.1-2.2, GLOBALGAP - Φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά-), στη μεταποίηση των τροφίμων (HACCP, ISO 22000, BRC, IFS, FSSC 22000, IFS Logistics, IFS Broker) στην ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος (AGRO 3.1-3.2-3.3-3.4) και καταλήγει στην πιστοποίηση όλων των κατηγοριών των βιολογικών προϊόντων. Σε όλα τα αντικείμενα αξιοποιείται η Ελληνική τεχνογνωσία και όλοι οι επιθεωρητές είναι Έλληνες.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS κατέχει, εδώ και μια δεκαετία, ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά και μια από τις κορυφαίες θέσεις στη ΝΑ Ευρώπη και Μέση Ανατολή στην πιστοποίηση συστημάτων και προϊόντων τροφίμων, με περισσότερους από 32 εξειδικευμένους και πιστοποιημένους επιθεωρητές στο χώρο της ασφάλειας των τροφίμων.

Πηγή:www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου