21 Σεπ 2012

Αμερικανοί και Κινέζοι επιστήμονες έδιναν πειραματικά μεταλλαγμένο ρύζι σε παιδιά στη Κίνα.


Επιστήμονες από τις ΗΠΑ και τη Κίνα φαίνεται ότι προσπάθησαν, κατά κάποιο τρόπο, να μιμηθούν τον Δρ. Μένγκελε και άλλους Γερμανούς επιστήμονες στα πειράματα που έκαναν κατά τη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου σε ανθρώπινα όντα στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως.


Josef Rudolf Mengele
Έτσι, η οργάνωση Greenpeace ανακάλυψε ότι το 2008 στην επαρχία Χουνάν της Κίνας 24 παιδιά ηλικίας 6 με 8 ετών χρησιμοποιήθηκαν από επιστήμονες για να εξετασθεί μεταλλαγμένο ρύζι που δινόταν ως τροφή στα παιδιά.


Το συγκεκριμένο ρύζι είχε τροποποιηθεί γενετικά με στόχο να μειώνει την έλλειψη βιταμίνης Α στα παιδιά και επίσης για να μειώνει τη παιδική θνησιμότητα. Δηλαδή οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι το πείραμα έγινε για θετικό σκοπό και όχι για να συμβεί κάτι κακό στα παιδιά.


Αμερικανοί και Κινέζοι επιστήμονες έδιναν πειραματικά μεταλλαγμένο ρύζι σε παιδιά στη Κίνα
Οι Αμερικανοί επιστήμονες συνδέονται με το ερευνητικό κέντρο Turfs το οποίο βρίσκεται στη Βοστώνη ενώ το Κινεζικό Κέντρο για τον Έλεγχο και τη πρόληψη Ασθενειών αρνείται κατηγορηματικά ότι γνώριζε οτιδήποτε η ότι είχε δώσει την οποιαδήποτε άδεια για το συγκεκριμένο πείραμα και έχει ήδη θέσει σε διαθεσιμότητα το Κινέζο επιστήμονα Γιν Σιάν με τη κατηγορία της συμμετοχής του στο πείραμα.

Πάντως το θέμα είναι εκτός των άλλων και το ότι μία Αμερικανική οργάνωση χρησιμοποίησε παιδιά από τη Κίνα ως πειραματόζωα για γενετικά μεταλλαγμένες τροφές, ενέργεια που αν αναλυθεί κάπως βαθύτερα κρίνεται ως καθαρά ρατσιστική..

Πηγή:www.ecotimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου