Η μαγειρική σόδα
αυξάνει την αλκαλικότητα στο περιβάλλον της ουροδόχου κύστης, εμποδίζοντας έτσι
τα βακτήρια να πολλαπλασιαστούν.
Με τα πρώτα
συμπτώματα, διάλυσε ½ κ.γ. μαγειρική σόδα σε 1 ποτήρι νερό και πιες το.
Συνέχισε να το πίνεις μία φορά τη μέρα μέχρι να καταφέρεις να πας στο γιατρό
για να σου γράψει αντιβίωση. Η μαγειρική σόδα αυξάνει την αλκαλικότητα στο
περιβάλλον της ουροδόχου κύστης,
εμποδίζοντας έτσι τα βακτήρια να
πολλαπλασιαστούν.
Για την παρασκευή θα χρειαστείτε:
Μαγειρική σόδα
Πηγή: www.preventionmag.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου