22 Νοε 2013

Άνοιγμα στο Βέλγιο για Κορρέ, εγκαίνια για το πρώτο κατάστημα.

Στη δημοφιλή συνοικία Grand Sablon των Βρυξελλών, στο γραφικό πεζόδρομο rue de Roleebeek, βρήκε θέση το πρώτο κατάστημα ΚΟΡΡΕΣ του Βελγίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.


Ο χώρος που φιλοξενεί το νέο κατάστημα της μάρκας, έχει μακρά ιστορία και ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό χαρακτήρα,
αποτελώντας σημείο-αναφοράς της περιοχής. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την πλήρη προϊοντική γκάμα ΚΟΡΡΕΣ σε ένα περιβάλλον που καθρεπτίζει τη φιλοσοφία, τις αρχές και ιστορία της εταιρείας.

Το νέο σημείο πώλησης προστίθεται στο σύνολο των 250 της βέλγικης αγοράς, με το δίκτυο των φαρμακείων να καταλαμβάνει την πλειοψηφία.

Ο Δ. Βιδάκης, CEO του Ομίλου ΚΟΡΡΕΣ, αναφέρει: Εγκαινιάζουμε το πρώτο κατάστημα ΚΟΡΡΕΣ στο Βέλγιο, με στόχο να προσφέρουμε στο κοινό την ολοκληρωμένη εμπειρία φυσικής περιποίησης ΚΟΡΡΕΣ, σε έναν εξαιρετικό χώρο, αντάξιο της ποιότητας και φιλοσοφίας των προϊόντων. Είναι, επίσης, ιδιαίτερα ευτυχής η συγκυρία συνεργασίας σε αυτό το πλαίσιο με Έλληνες, που πρόσφατα εγκαταστάθηκαν στο Βέλγιο δεδομένων των γνωστών εγχώριων οικονομικών συνθηκών, και οι οποίοι θα συμβάλλουν από τη θέση τους στη διεθνή προώθηση του πλούτου και της δύναμης της ελληνικής φύσης και των ελληνικών προϊόντων.

Η ΚΟΡΡΕΣ ταξιδεύει τα ελληνικά βότανα σε 30 χώρες διεθνώς με παρουσία σε περισσότερα από 11.000 σημεία πώλησης, συμπεριλαμβανομένων και των 6.500 ελληνικών φαρμακείων, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Όμιλος συνεχίζει να εστιάζει στην ανάπτυξη του δικτύου τόσο στη Βόρεια Αμερική όσο και σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, ενδυναμώνοντας τη μάρκα στα σημεία ημι-επιλεκτικής διανομής και στα φαρμακεία, μέσω προωθητικών ενεργειών και με την τοποθέτηση νέων προϊόντων.



Πηγή:www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου