4 Νοε 2013

Αύξηση παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στην Αρμενία.

Η παραγωγή γάλακτος και γιαουρτιού στην Αρμενία αυξήθηκαν, κατά τη διάρκεια της περιόδου Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2013, σε ποσοστά 4,6% και 13,9%, αντίστοιχα, σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2012.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, η παραγωγή γάλακτος ανήλθε σε 291 εκ. λίτρα και η παραγωγή γιαουρτιού σε 2.723 τόνους, η παραγωγή κρέμας προσέγγισε τους 2.728 τόνους, σημειώνοντας αύξηση κατά 12,4% και η παραγωγή ξινόγαλου τους 182 τόνους, μείωση κατά -4,6%



Πηγή:www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου