21 Φεβ 2013

Μπαίνει και στην αγορά της Κίνας η μπίρα Φιξ.


Ξεκινά άμεσα εξαγωγές στην αχανή χώρα η Oλυμπιακή Ζυθοποιία, ξεκίνημα με την περιοχή της Σαγκάης.


Εξαγωγές στην αγορά της Κίνας ξεκινά άμεσα η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ανεβάζοντας στo 16 τoν αριθμό των χωρών όπου η μπίρα Φιξ έχει πλέον παρουσία.


Το πρώτο άνοιγμα θα γίνει στην αγορά της νοτιοδυτικής Κίνας με επίκεντρο τη Σαγκάη ενώ την ερχόμενη τριετία η εταιρεία στοχεύει να επεκτείνει τη διανομή των FIX Hellas και Fix Dark στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Έχοντας ήδη παρουσία σε 15 σύγχρονες και δυναμικές αγορές του εξωτερικού, από τις αρχές του 2012, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συνεχίζει την επένδυση στην εξωστρέφεια, επεκτείνοντας την εξαγωγική της δραστηριότητα και στην αγορά της Κίνας.

Στο πλαίσιο αυτό, τα στελέχη της Διεύθυνσης Εξαγωγών της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας υποδέχτηκαν ένθερμα τους επικεφαλής της ομάδας πωλήσεων του συνεργάτη-εισαγωγέα της από την Κίνα. Συγκεκριμένα, η κινεζική αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στο υπερσύγχρονο ζυθοποιείο της εταιρείας, ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προϊόντα και πραγματοποίησε γευστικές δοκιμές.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, θεωρώντας ιδιαίτερα σημαντική την εν λόγω αγορά, ανέλυσε και υποστήριξε πλήρως το πλάνο διείσδυσής της σε αυτήν, όπως της παρουσιάστηκε, δίνοντας αρχικά έμφαση στο κομμάτι της νοτιοδυτικής Κίνας, με κέντρο τη Σαγκάη, προς το λιμάνι της οποίας «ταξιδεύουν» ήδη τα πρώτα containers με τα προϊόντα της εταιρείας. Παράλληλα, ως στόχος για την επόμενη τριετία, συμφωνήθηκε η σταδιακή επέκταση της διανομή των FIX Hellas και FIX Dark, στο σύνολο της αχανούς κινεζικής αγοράς.

Ενδυναμώνοντας την ελληνική παρουσία σε μία ακόμη ήπειρο, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία έχει από πολύ νωρίς αποδείξει ότι εκπροσωπεί την υγιή επιχειρηματικότητα, που προσβλέπει στην ανάκαμψη και την εθνική προοπτική.»


Τσατσάκης Γιάννης

Πηγή:www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου