27 Φεβ 2013

Στην τοπική αγορά τα αδιάθετα φασόλια της Καστοριάς.


Περίπου 120 τόνοι φασολιών υπάρχουν στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας, κατόπιν καταγραφής των αδιάθετων ποσοτήτων.


Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση πρόκειται για 95 τόνους φασόλια “γίγαντες”, 20 τόνους “πλακέ”, και 5 τόνους “ελέφαντες”.


Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, στην προσπάθεια στήριξης των τοπικών παραγωγών, έχει ήδη έρθει σε επαφή με Δήμους και Κινήσεις Πολιτών, ώστε να διατεθεί το προϊόν στην αγορά “χωρίς μεσάζοντες”.

Σημειώνεται ότι τα φασόλια θα ελέγχονται από γεωπόνους της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Καστοριάς έτσι ώστε οι καταναλωτές να είναι σίγουροι για την αγορά γνήσιων Φασολιών

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται : Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς 24673 50200/1, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, αρμόδιοι υπάλληλοι Νασιοπόλου Αφροδίτη, Κοσμίδου Αλεξάνδρα τηλ. 2467350252 και Δημητρακποπούλου Ζαφειρία, Μακρίδου Σοφία  τηλ. 2467350254 ή στο grafanti@kastoria.gr

Πηγή:www.kastoria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου