20 Ιαν 2012

Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι αγρότες.


Κινητοποιήσεις προγραμματίζουν για το επόμενο διάστημα αγρότες από διάφορες περιοχές της χώρας.
Συγκεκριμένα, σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις καλούν του αγρότες της Μεσσηνίας η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση και άλλες οργανώσεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα στις 10 το πρωί οι αγρότες θα συγκεντρωθούν και την Τετάρτη έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Καλαμάτα.

Την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Καλαμάτα και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου αγροτικό συλλαλητήριο
στο Ασπρόχωμα.

Δυναμικές κινητοποιήσεις ξεκινούν από τη Δευτέρα οι αγρότες της  Αρκαδίας με πρωτοβουλία  της Παναγροτικής λαϊκής συσπείρωσης.

Σειρά κινητοποιήσεων θα πραγματοποιήσει και η ΟΑΣΗ, με αφετηρία την ερχόμενη Δευτέρα και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διοικητήριο.

Την Τετάρτη και την Παρασκευή συγκεντρώσεις στη ΔΕΗ Πύργου και στην πλατεία ΟΤΕ Πύργου, για τη νέα αναθεώρηση της ΚΑΠ και τα μέτρα κατά της μικρομεσαίας αγροτιάς, όπως αναφέρουν.
Με περιοδείες και ενημερωτικές συγκεντρώσεις, οργανώνεται το αγροτικό κίνημα στα Τρίκαλα, ενόψει των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί από την ερχόμενη εβδομάδα σε Θεσσαλικό αλλά και τοπικό επίπεδο.
Μέλη της Γραμματείας Τρικάλων της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (Π.Α.ΣΥ.) βρέθηκαν χθες στο Μεγαλοχώρι.
Η Π.Α.ΣΥ. απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις, ξεκινώντας τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, από την Πανθεσσαλική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου