4 Σεπ 2012

Γ. Γιακουμάτος: Κόκκινη γραμμή η περικοπή συντάξεων του ΟΓΑ.


«Εγώ αυτό που ψηφίζω είναι να μην καταστραφεί η Ελλάδα, να σταθεί ο τόπος και να μην φτάσει στο πλιάτσικο, τη λεηλασία και τη δραχμή. Αυτό θα ψηφίσω. Ό, τι και να κοπεί, αιμορραγεί. Όποιο δάχτυλο και να κόψεις, πονάει. Όποια μείωση κι αν κάνεις σε σύνταξη, μισθό ή οτιδήποτε, είναι μεγάλος, αβάσταχτος πόνος, όπως έχουμε φτάσει με την ύφεση και με τη φτώχεια που υπάρχει σήμερα», ανέφερε στις 4 Σεπτεμβρίου, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ, ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος.
Σημείωσε δε πως το ζήτημα είναι τα μέτρα να έχουν κοινωνική δικαιοσύνη και εκτίμησε ότι οι βουλευτές της ΝΔ θα κάνουν το καθήκον τους, ώστε να πάρει η χώρα τη δόση των 31 δισ. ευρώ.


Στην ερώτηση αν υπάρχουν κόκκινες γραμμές ανέφερε: «Όταν λέει παραδείγματος χάριν περικοπή στην αγροτική σύνταξη είναι κόκκινη γραμμή, είναι με αίμα. Δεν περνάει αυτή η γραμμή. Η περικοπή σύνταξης 600 ευρώ δεν περνάει από τη Βουλή. Αν σου πει, όμως, πως στα 1.000 ευρώ θα σου κάνει ένα 2%, δηλαδή ένα εικοσάρικο το μήνα, λες, ας το πιω το φαρμάκι».

Πηγή:www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου