4 Ιουν 2013

Γερμανοί "βολιδοσκοπούν" την αγορά για ελληνικά προϊόντα.

Σε επαφή με χιλιάδες επιχειρήσεις- μέλη του Συνδέσμου Εισαγωγέων της Γερμανίας (BME), θα επιδιώξει να φέρει τις 650 ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες, που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα “ProGreece”, η ηγεσία του γερμανικού φορέα.
Τα παραπάνω επισήμανε ο εκπρόσωπος του BME, 'Ολαφ Χολτσγκρέφε (Olaf Holzgrefe), στη διάρκεια επίσκεψης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας “Olympia Electronics”, στη Μεθώνη Πιερίας.

Συγκεκριμένα, ο κ.Χολτσγκρέφε υποσχέθηκε ότι θα κάνει όλες
τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε οι 650 ελληνικές παραγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις, μαζί με τις νέες που θα προστεθούν στην ProGreece, να συνδεθούν με όσο το δυνατόν περισσότερα από τα μέλη του Συνδέσμου Εισαγωγέων της Γερμανίας.

Υπενθυμίζεται ότι η ProGreece έχει ως στόχο την αντιστοίχιση της ζήτησης προϊόντων από γερμανικής πλευράς με την προσφορά από Ελλάδα.

Τον εκπρόσωπο του BME, καθώς και τον γενικό πρόξενο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, Βόλφγκανγκ Χέσλερ Ομπερμάγιερ (Wolfgang Hoeschler Obermaier) υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της, Δημήτρης Λακασάς, και οι συνιδιοκτήτες της, Νικόλαος Λακασάς και Παναγιώτης Αρβανιτίδης.

Οι εκπρόσωποι της βορειοελλαδικής εταιρείας παρουσίασαν σειρά από έργα στα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί προϊόντα της στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με τη μεσολάβηση της εταιρείας – αντιπροσώπου της στο Μπόχουμ της Γερμανίας.


Πηγή:www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου