29 Ιουλ 2012

Τρέχει από 24 Ιουλίου η δεύτερη πρόσκληση για το Leader Δράμας.


Ξεκίνησε από την Τρίτη 24 Ιουλίου και διαρκεί ως τις 28 Σεπτεμβρίου η δυνατότητα υποβολής προτάσεων στη δεύτερη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του προγράμματος LEADER Δράμας. Με αφορμή την έναρξη της προθεσμίας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος, Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δράμας, Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης και ο διευθυντής της εταιρείας Μανώλης Χατζόπουλος παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου.


Από το σύνολο των ομιλητών επισημάνθηκε η σημασία της δημόσιας χρηματοδότησης ύψους άνω των 3.800.000 ευρώ που παρέχει το πρόγραμμα για την πραγματοποίηση επενδύσεων συνολικού ύψους 6.000.000 ευρώ περίπου, στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Τονίστηκε ακόμη η προτεραιότητα που δίνεται από το πρόγραμμα στις ιδιωτικές
επενδύσεις, καθώς και το γεγονός πως οι επιλέξιμες δράσεις αφορούν πάρα πολλούς τομείς χωρίς μάλιστα κατώτατα όρια επενδύσεων, προκειμένου να ενθαρρυνθούν ακόμη περισσότερο οι μικροί επενδυτές σε κάθε τομέα επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η άμεση εκταμίευση της επιχορήγησης με την ολοκλήρωση της επένδυσης, γεγονός που αποτρέπει καθυστερήσεις με όλα τα οφέλη που αυτό συνεπάγεται για τους επενδυτές.
Η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος διαρκεί ως τις 28 Σεπτεμβρίου. Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Δράμας.

Πηγή:www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου