17 Νοε 2011

Κοτόπουλο με αγκινάρες πιπεριές και μανιτάρια


Υλικά:

•    5 φιλέτα κοτόπουλο σε μπουκίτσες
•    3 χρωματιστές πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί)
•    5 αγκινάρες καθαρισμένες
•    1 κονσέρβα μανιτάρια
•    200 ml κρέμα γάλακτος
•    Ρύζι καρολίνα

•    Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
•    Ελαιόλαδο


Εκτέλεση:

Σε λίγο ελαιόλαδο σοτάρετε το κοτόπουλο και πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Χαμηλώνετε τη φωτιά, καπακώνετε την κατσαρόλα και αφήνετε να πάρει μερικές βράσεις. Σ’ ένα τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια μέχρι να στεγνώσουν και προσθέτετε τις πιπεριές και τις αγκινάρες. Σβήνετε με κρέμα γάλακτος και αφήνετε τη σάλτσα να δέσει. Συνοδεύετε με ρύζι καρολίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου