23 Νοε 2011

Μεζές πικάντικος


Υλικά:

6 ώριμες ντομάτες
4 αβγά
2 πιπεριές (αν βρείτε και χρωματιστές θα δώσει καλή όψη στο πιάτο)
1 κουτί μανιτάρια ή φρέσκα
100 γραμ. ζαμπόν ή μπέικον
λίγες ελιές
200 γραμ. φέτα

λάδι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι κόκκινο καυτερό
2 κουταλιές Σαν Μιχάλη (είναι πικάντικο τυρί και δίνει δυνατή γεύση.

Εκτέλεση:

Σε μια σοτιέρα βάζουμέ λίγο λάδι και αφήνουμε να ζεσταθεί. Έχουμε τρίψει τις ντομάτες στον τρίφτη και τις προσθέτουμε στη σωτιέρα.
Βράζουμε τη σάλτσα έως ότου να πήξει, και προσθέτουμε αλάτι και πάπρικα (πιπέρι κόκκινο).
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές ψιλοκομμένες. Αφήστε λίγο να φύγουν τα υγρά τους και ρίχτε τις ελιές και το ζαμπόν.
Όταν σοταριστουν όλα μαζί, ρίξτε τα στη σοτιέρα μαζί με τη σάλτσα. Στο τέλος προσθέστε και τη φέτα τριμμένη. Ανακατέψτε και ρίξτε και λίγη ρίγανη για γεύση.





Ευχαριστώ θερμά το team του greekcook.gr για την παραχώρηση της συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου