24 Νοε 2011

Ραέτα με πιπεριές


Υλικά:

1-2 πιπεριές γλυκιές μεγάλες [κόκκινες, πράσινες, κίτρινες]
1 ντομάτα
1 κρεμμύδι
1 μiκρή καυτερή κόκκινη πιπεριά
2 πρέζες κόκκινο καυτερό πιπέρι
1 μικρό ματσάκι δυόσμο
αλάτι
πιπέρι
1/4 του κιλού γιαούρτι

Εκτέλεση:


Ψήνουμε στο γκριλ τις πιπεριές. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το δυόσμο. Κόβουμε σε λεπτές φετούλες την καυτερή πιπεριά. Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες την ντομάτα.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά σε μιά σαλατιέρα και προσθέτουμε το γιαούρτι. Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε λεπτές λουρίδες κρατώντας το ζουμάκι [νοστιμότατο]. Τα προσθέτουμε στα άλλα αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε σκεπασμένα 1 ώρα σε δροσερό μέρος προτού σερβίρουμε.





Ευχαριστώ θερμά το team του greekcook.gr για την παραχώρηση της συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου