17 Νοε 2011

Χρωματιστές πιπεριές γεμιστές με πουρέ πατάτας μπεϊκον και μπρόκολο


Υλικά:

• 10 πιπεριές (κόκκινες, κίτρινες, πορτοκαλί)
• 1 κεσεδάκι τυρί κρέμα
• 3 μεγάλες πατάτες
• 10 φέτες μπέικον
• Μιξ τριμμένων τυριών
• 10 μπουκετάκια μπρόκολο
• Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:

Πλένετε και καθαρίζετε τις πιπεριές. Κόβετε το μπέικον σε κομμάτια και το σοτάρετε ελαφρά σ’ ένα τηγανάκι. Βράζετε τις πατάτες και το μπρόκολο. Σ’ ένα μπολ λιώνετε τις πατάτες με πιρούνι και αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε το μπέικον, το τυρί κρέμα και τα τριμμένα τυριά και ανακατεύετε. Γεμίζετε τις πιπεριές και ψήνετε στο φούρνο για 10 λεπτά. Σερβίρετε από 2 πιπεριές σε κάθε πιάτο και γαρνίρετε με μπρόκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου