26 Νοε 2011

Γεμιστέ πιπεριές κέρατο με αλλαντικά φέτα και κασέρι


Υλικά:

Για τέσσερα άτομα

1 ½ κιλό πιπεριές κέρατο
1 κουτί κονσέρβα swan
½  κιλό κασέρι
½ κιλό φέτα
Μισό κουτί σε χάρτινη συσκευασία Pummaro
Ρίγανη
1 αυγό


Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τις πιπεριές κόβωντας το επάνω μέρος τα κοτσάνια και στο εσωτερικό τους σπόρους τις πλένουμε και τις αφήνουμε να στραγγίσουν ψιλοκόβουμε όλα τα άλλα υλικά σε ένα μπόλ προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας και την ρίγανη και το αυγό (χτυπημένο) τα ανακατέυουμε όλα μαζί γεμίζουμε τις πιπεριές τις τοποθετούμε στο ταψί και ρίχνουμε από επάνω λίγο ελαιόλαδο και αλάτι τις ψήνουμε για 1 ώρα περίπου στους 180 βαθμούς .



Σημείωση:

οι χρόνοι ψησίματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα τον φούρνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου