26 Νοε 2011

Γριβάδι με κρεμμύδια στον φούρνο











Υλικά:

Για τέσσερα άτομα
          1 κιλό ψάρι γριβάδι κομμένο σε φέτες       
          1 κιλό κρεμμύδια
·      1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
·        Αλάτι
·        Πιπέρι
·        Μαϊντανός


Εκτέλεση:

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια τα τσιγαρίζουμε στην κατσαρόλα μαζί με το ελαιόλαδο προσθέτοντας όλα τα υλικά για 10 λεπτά περίπου εώς ότου ροδίσουν τα τοποθετούμε στο ταψί και τα ψήνουμε στον φούρνο για είκοσι λεπτά στους 180 βαθμούς μετά βάζουμε και τις φέτες ψαριού για άλλα είκοσι λεπτά περίπου και μόλις ροδίσουν τα υλικά σβήνουμε την φωτιά και σερβίρουμε.

Σημείωση:

οι χρόνοι ψησίματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα τον φούρνο.
Μπορεί να χρησιμοποιηθούν και άλλα είδη ψαριών ανάλογα με τις προτιμήσεις  του καθενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου